3 lækre veganske mayodips

Rams & Curry sandwich dressing
10 pers.

Ingredienser:
4 dl Bähncke Vegan Mayo
2 spsk. karry
1-2 spsk. ramsløg
1 fed frisk presset hvidløg

Tilberedning:
Rør Bähncke Vegan Mayo med karry, ramsløg og friskpresset hvidløg. Smag til med salt og peber.

 

Broccoli & Tarragon burger dressing
10 pers.

Ingredienser:
3 dl Bähncke Vegan Mayo
2 dl broccolijulienne (fehår)
1 spsk. Beauvais Bearnaiseessens
1 spsk. estragon

Tilberedning:
Rør Bähncke Vegan Mayo med broccolijulienne, Beauvais Bearnaiseessens og estragon. Smag til med salt og peber.

Tip: Blend frisk estragon og bland i hvi du ønsker dressingen skal være mere grøn.

 

Hot & Smokey hotdog dressing
10 pers.

Ingredienser:
3 dl Bähncke Vegan Mayo
2 dl Bähncke Chili Ketchup
2 spsk. Røget paprika
1 spsk. hakkede jalapenos

Tilberedning:
Rør Bähncke Vegan Mayo med Bähncke Chiliketchup, røget paprika og hakkede jalapenos. Smag til med salt og peber.

156890 Bähncke Veganer Mayo 5 kg

150970 Beauvais Bearnaise Essens

150481 Bähncke Chili Ketchup 900 ml