Bønner, linser og kikærter får dine måltider til at svulme af alt det, der gavner både kroppen og naturen. De suger til sig og holder på smagen, og så er de mættende og økonomiske.

Baked beans har i generationer haft ikon-status som englændernes foretrukne morgenmad. En rygende varm chili con carne med kidneybønner er en anden velkendt ægte klassiker. Herhjemme kender vi også cannellini beans i den italienske minestronesuppe. Og som snack er kikærter uovertrufne, ikke mindst til hummus. Bønner, linser og kikærter fungerer i retter fra hele verden og kan varieres til alle døgnets måltider.

Bønner, linser og kikærter fra Beauvais er nemme at bruge i en travl hverdag i det professionelle køkken. Vores varianter er forkogte og klar til brug direkte fra dåsen. Sortimentet fra Beauvais fås i flere forskellige varianter, hvoraf 80 % er økologiske. Alle vores dåser har easy-open låg og er naturligvis fri for bisphenol A (BPA).

Vi har samlet syv opskrifter med bønner, linser og kikærter fra Beauvais.

Små proteinbomber: Bælgfrugter – altså bønner, linser og kikærter – er proteinrige, fiberrige, forholdsvis kaloriefattige og fyldt med gavnlige plantestoffer, og så smager de godt. Det giver bonus i en tid, hvor der stilles krav om mere økologi, mere grønt eller kødfrie dage i dit køkken.