fbpx

ENGELSK SAUCE. YES, SIR!

1. Engelsk sauce er fantastisk til at give et ekstra kick i dine marinader. Prøv vores BBQ marinade. Du kan også lave en hurtig marinade med lidt olivenolie og Engelsk sauce, næste gang du skal stege en god bøf. En god måde til at fremhæve kødsmagen i bøffen.

2. Prøv at tilsætte lidt Engelsk sauce næste gang du skal lave en gryderet. Om det er en bolognese sauce, gullash eller vores lamme hot-pot, så giver et lille pift Engelsk sauce en ekstra dimension til din gryderet.

3. Lav den ultimative toast med smeltet ost! Tag 1 stk. let ristet franskbrød. Kom smør på brødet og et par skiver ost. Smør lidt Bäncke dijon sennep på osten og tilføj et par dråber Engelsk sauce. Kom et drys paprika over osten og kom toasten under grillen, til osten begynder at boble og får en gylden farve. Bon Appetit!

4. Engelsk sauce er også dejlig i dressinger. Prøv fx at lave en ansjosfri cæsar dressing ved at tage en kop mayonnaise, tilsæt 2 tsk. Engelsk sauce, en håndfuld revet parmesan og 1 spsk. hakket bredbladet persille. Det smager godt.

5. Brug Engelsk sauce til den perfekte bloody mary. Tag 4 dele tomat juice, 1 del vodka, 2 tsk. Engelsk sauce. Rør godt rundt og server i et højt glas med is, en selleristang og en skive citron. Kværn til sidst lidt sort peber i glasset og til sidst et stænk tabasco.

Beauvais Engelsk sauce