Sennepspesto

(10 personer)

Ingredienser

  • 1 dl rapsolie
  • 1 spsk Bähncke Dijon Sennep
  • 2 spsk hvidvin
  • 50 g pinjekerner
  • 3 spsk basilikum
  • 3 spsk bredbladet persille
  • Salt og peber

  • Blend olie, sennep, hvidvin og pinjekerner til en ensartet masse. Tilsæt krydderurterne og blend kort. Smag til med salt og peber. Velegnet til kogt pasta, rå og kogte grøntsager og bagte kartofler. (I stedet for at lave pestoen selv kan en færdig pesto anvendes)
Energi pr. Portion
503 kJ
Protein
5%
Fedt
91%
Kulhydrat
4%

Kommentarer til opskriften

december 18, 2014

Prøv også at røre hjemmelavet Mayo, med en grøn pesto. Smager fantastisk til røget okseinderlår ;-)

Svar

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld