Tema : Danske egnsretter

Opskrifter på danske egnsretter med et moderne twist

FoodAppeals nye tema er danske egnsretter. Vores kok Frantz Lundby har været i gemmerne og fundet nogle gamle madopskrifter frem fra oldemor og tip-oldemors tid. Frantz har gjort dem moderne og tilpasset dem til det professionelle køkken, så de passer til vores tidsalder.
Egnsretter fortæller en historie om hvilke råvarer der var tilgængelig på egnen dengang. Fisk var forbeholdt egne placeret ved kysterne, hvor opskrifter med grøntsager og vildt afspejlede egne længere inde i landet.

Der er masser af inspiration at hente i Frantz Lundbys opskrifter på danske egnsretter med et moderne twist. Find alle opskrifterne og læs Frantz Lundbys fortælling om egnsretternes oprindelse her.

“De fleste egnsretter er egentlig helt grundlæggende bare fattigmandsmad, hvor man har brugt ingredienserne, som den pågældende egn kunne tilbyde.
Frantz Lundby”

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld