10 spreads til dine sandwich

Sandwiches må ikke blive tørre og kedelige. Smør dine sandwich med en lækker spread – så de bliver velsmagende og saftige.

Her får du 10 opskrifter til hurtige spreads:

Karryhummus (ca. 500 g)

Ingredienser:
• 2 dl Bähncke Creme Fraiche Dressing
• 1 dl Bähncke Karry Dressing
• 265 g udblødte kikærter
• 4 spsk. citronsaft
• 4 fed hvidløg

Tilberedning:
Kom alle ingredienser i en blender og smag til med salt og peber.

Tip: Tilføj tahini, spidskommen og koriander


Skovsvampe tapanade (ca. 500 g)

Ingredienser:
• 2 dl Bähncke Salat Mayonnaise
• 1 dl Beauvais Ketchup
• 1 tsk. Beauvais Engelsk Sauce
• 400 g blandende svampe (eller champignon)
• Salt og peber

Tilberedning:
Brun svampe af på en pande og blend dem med resten af ingredienserne.
Smag til med salt og peber


Avokadocreme (ca. 500 g)

Ingredienser:
• 300 g K-Salat Rygeostsalat
• 50 g Bähncke Hvidløgsdressing
• 1 spiseklar avokado (125 g)
• 2 spsk. citronsaft
• Salt og peber

Tilberedning:
Pisk alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.

Nøddecreme (ca. 500 g)

Ingredienser:
• 2 dl K Basis mayonnaise
• 2 dl Bähncke Mexican Salsa Sauce
• 200 g hasselnødder
• salt og peber.

Tilberedning:
Rist hasselnødder på en pande og blend dem sammen med resten af ingredienserne. Smag til med salt og peber.


Artiskokcreme (ca. 750 g)

Ingredienser:
• 2 dl K Let Mayonnaise
• 1 dl Bähncke Taffel Sennep
• 500 g artiskokhjerter i lage, drænet vægt (eller artiskokbunde)
• 2 spsk. citronsaft
• Salt og peber

Tilberedning:
Blend alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.


Caesardressing (ca. 500 g)

Ingredienser:
• 2 dl K Basis mayonnaise
• 4 spsk. Bähncke Dijon Sennep
• 200 g parmesanost
• 1 spsk. citronsaft
• Salt og peber

Tilberedning:
Blend alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.

Tip: kom 1-2 ansjosfilet i portionen for mere smag.


Tatarsauce (ca. 750 g)

Ingredienser:
• 4 dl Bähncke Salat Mayonnaise
• 2 dl Bähncke Dijon Sennep
• 180 g Beauvais Drueagurker
• 90 g Beauvais Asier
• 40 g kapers
• 1 løg (90 g)
• Salt og peber

Tilberedning:
Bland Bähncke Salat Mayonnaise med Bähncke Dijon Sennep, hakkede Beauvais Drueagurker, hakkede Beauvais Asier, kapers og løg.
Smag til med salt og peber og evt. friske krydderurter.

Salatmayo rørt med Agurkerelish og fintsnittet forårsløg (ca. 500 g)

Ingredienser:
• 2 dl Bähncke Salat Mayonnaise
• 2 dl Bähncke Agurkerelish
• 4 fintsnittede forårsløg (40 g)
• Salt og peber

Tilberedning:
Bland alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.


Peberrodscreme (ca. 500 g)

Ingredienser:
• 4 dl K-Salat Peberrodssalat
• ½ dl Den Gamle Fabrik Solbærmarmelade med rom
• Salt og peber

Tilberedning:
Rør ingredienser sammen og smag til med salt og peber.

Tip: Prøv den med Den Gamle Fabrik Tyttebær.


Salatmayonnaise rørt med BBQ dressing (ca. 500 g)

Ingredienser:

• 2 ½ dl Bähncke Salat Mayonnaise
• 2 ½ dl Bähncke Barbecue Sauce
• Salt og peber

Tilberedning:
Rør alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld