Dressinger

Hvilke dressinger og saucer passer bedst til dit grillede kød? Bliv inspireret her, smag dig frem, og find dine favoritter.

Vitello tonnanto dressing

Blend Glyngøre Tun i olie med K Mayonnaise, kapers og citronsaft.
Smag til med salt og peber.

  • Dressingen serveres til et stykke grillet tyndskåret kalvekød, oksekød og f.eks. til en rucolasalat med kapers, parmesan og tomater.
  • Dressingen er god som base i kartoffelsalat og pastasalat.

Tatar dressing

Bland K Mayonnaise, cremefraiche, hakkede Beauvais Drueagurker, hakkede kapers, hakkede skalotteløg, Bähncke Dijonsennep, citronsaft og friske krydderurter.

  • Dressingen serveres til grillede fisk og grøntsager som f.eks. hvide og grønne asparges.
  • Vend de nye kartofler i den eller bland den i den grønne salat.

Nordisk dressing

Bland K Mayonnaise eller Bähncke Creme Fraiche Dressing med Bähncke Æblechutney. Smag til med salt og peber.

    •  Server dressingen som dip til grillede grøntsager, sprøde kartofler, eller som sauce til en grillet steak, kylling eller fisk.

Prøv også med Bähncke Barbecue Sauce

Løvstikke og rosmarin hollandaise

Bland K Hollandaise med frisk hakket løvstikke til grillet svinekød og med hakket frisk rosmarin til grillet lam.

Spicy nordisk bearnaise

Bland Bähncke Bearnaise Sauce med Bähncke Æblechutney for at servere en spicy nordisk bearnaise sauce.

Tomatbearnaise

Bland Bähncke Bearnaise Sauce med Beauvais Ketchup for at servere en tomatbearnaise.

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld