Marinér med manér

Gør smagsoplevelsen større

Rør en lækker marinade, og lad kødet trække et par timer eller natten over – så bliver smagsoplevelsen endnu større. Sådan kan du også helt selv bestemme, om dit danske kyllingekød skal smage af Asien, Sydamerika eller Mellemøsten. Det er næsten det rene trylleri!

Asiatisk marinade

Beauvais Engelsk Sauce, jordnøddeolie, limesaft, skalotteløg, citrongræs, friske koriander, frisk rød chili, sirup og hvidløg
– Mariner svinekød, kylling, okse og skaldyr i et par timer.

Kebabmarinade

Bähncke Creme Fraiche Dressing, hvidløg, allehånde, kardemomme, nellike, muskat, garam masala, salt, peber og citronsaft.
– Mariner lamme-, okse-, svinekød eller kylling natten over.

Bähncke Mexico Chili Sauce marinade

Bähncke Mexico Chili Sauce bruges direkte som marinade
– Mariner svampe, svinekød, kylling, eller fisk direkte i saucen nogle timer eller natten over.

Sennepsmarinade med æblechutney

Bähncke Dijonsennep, solsikkeolie, honning, citronsaft, Bähncke Æblechutney salt og peber.
– Mariner svinekød, kylling, oksekød eller fisk i et par timer.
Kan også bruges som vinaigrette til salater, tyndskårede rodfrugter og friske grøntsager.

Barbecuemarinade

Beauvais Ketchup, Beauvais Engelsk Sauce, DGF Marmelade/Syltetøj, hvidløg og chiliflager.
– Mariner svinekød, kylling, oksekød eller fisk i et par timer eller gerne natten over.

Whiskymarinade

Beauvais Ketchup, brun farin, vineddike, Beauvais Engelsk Sauce, Bähncke Grov Sennep, whisky, salt og peber.
– Mariner svinekød, oksekød, lammekød og kylling et par timer. Pensl et tykt lag på, de sidste 10 min. af grill tiden.
Tip: Erstat whisky med andre typer af spiritus eller øl.

Røgmarinade

Bähncke Dijonsennep, solsikkeolie, brun farin, vineddike, æblejuice, cayenne peber, Beauvais Engelsk Sauce og Hickory (flydende røg)
– Mariner svinekød, oksekød, lammekød og kylling i et par timer eller gerne natten over.

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld