Juleopskrifter

I julen skal alle forkæles. Derfor har vi fundet nogle af vores bedste juleopskrifter frem til dig og dine gæster.

Flæskesteg med fennikel og rosmarin. Serveret med persille kartofler, Herregårdsrødkål og skysauce.

Lækker klassisk flæskesteg med fennikel frø, rosmarin, hvidløg og lidt citronskal, så bliver flæskestegen klædt på til en festlig buffet. Se opskriften her.

Glaseret and med appelsin, soya og ingefær. Serveret med perlebyg julesalat og sauterede rosenkål.

Orientalsk inspireret juleand, hvor anden bliver glaseret i en appelsin, soya og ingefær glaze. Se opskriften her.

Anderillettes med rødbeder, drueagurker og ristet brød.

Beauvais rødbeder og drueagurker smager rigtig skønt sammen med Anderillettes på ristet brød. En dejlig ret på buffeten. Se opskriften her.

Rødbede gravad laks med dildsauce.

Det er superlet at “grave” sin egen laks, og det smager meget bedre end, hvad man kan købe. Her servere vi den med Bäncke dild dressing. Se opskriften her.

Sennepsbøf i juleøl med rødkål

Dejlig sennesbøf med rødkål lavet på panden. Retten er fyldt med smag og er nem og hurtig at lave. Se opskriften her.

Æbleflæsk som tapas

Har du prøvet at servere æbleflæsk som små lækre Tapas anretninger? De kan f.eks. toppes med K-Salat’s fantastiske rygeostsalat eller en af deres mange andre varianter. Se opskriften her.

Kirsebærglaseret gåsebryst

I denne søde juletid, kan man ikke gå helt galt i byen med denne lækre opskrift på kirsebærglaseret gåsebryst, som f.eks. kan serveres med sprøde rodfrugter. Se opskriften her.

Gilleleje flækkesild

Server vores lækre Gilleleje flækkesild med stegte kartofler, broccoli, Den Gamle Fabrik Boysenbær syltetøj, Bähncke Agurkerelish, K-Salat Hollandaise og friske krydderurter. Se opskriften her.

Stegte sild med sennep

Hjemmelavet stegte sild, som mormor lavede dem, vil helt sikkert være et hit i buffeten. Se opskriften her.

Sennepskylling

En simplificerede version af den klassiske franske ret ”Poulet moutrad”. Klassisk fransk ret, hvor man serverer kyllingen med en flødesauce tilsat Bäncke Dijon Sennep og dertil flødebagte kartofler og spinat. Se opskriften her.

Andebryst m/ bearnaise-kartoffelmos

Server det traditionelle andebryst med en varm og cremet bearnaise-kartoffelmos, lavet med K-Salat Bearnaisesauce 14%. Se opskriften her.

Andebryst m/ blommesauté og rødkål relish

Skift kirsebærrene ud med en lækker hjemmelavet blommesauté og Bähnckes smagfulde rødkål relish. Se opskriften her.

And med tyttebærkål

Vintertid er kåltid. Små fine anretninger med and og tyttebærkål, pynter flot i julebuffeten. Se opskriften her.

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld