Madplan Budget

Når man skal lave mad på budget og bruge udskæringer som lammeslag og oksehaler, så er det ekstra vigtigt at være foran. For at disse udskæringer skal komme til deres ret, skal de have den tid de kræver, ellers bliver det ikke en rar oplevelse. Hvis de til gengæld får tid og lidt omsorg, så er det mad der smelter i munden.

Man kan heldigvis planlægge sig ud af det meste, så man skal bare starte en dag eller to, før retten er på menuen.

God fornøjelse!

Mandag

• Sweet & sour chicken wings få opskriften her.

• Grøntsags-stirfry

• Dampede ris

Til Tirsdag: Sæt bønner i blød til suppen. Lav brøddej til foccacia. Skyl salat.

Tirsdag

• Toscansk bønnesuppe få opskriften her.

• Foccacia

• Salat

Til Onsdag: Lav oksehalerne og lad dem gerne simre så lang tid du kan. Gerne 3-5 timer. Skræl rodfrugter til mos. Prep grønkål.

Onsdag

• Oksehalestew – få opskriften her.

• Rodfrugtmos

• Dampet grønkål

Til torsdag: Bestil fisk til i morgen, så du får det friskt på dagen. Skræl kartofler til mos. Skær porrer, gulerødder og selleri til din fish pie.

Til fredag: Fjerne hinderne på lammeslagene og mariner dem, så de er klar til fredag.

Torsdag

• Fish pie få opskriften her.

• Grønne ærter

Til fredag: Steg lammeslag. Gerne i 4-5 timer, hvis du kan. Lav hummus og harissa. Snit kål til salaten.

Fredag

• Kebab af lammeslag få opskriften her.

• Harissamayo

• Hummus

• Kålsalat

• Fladbrød

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld