Madplan efterår

At lave en god madplan, er hjertet i et velfungerende køkken. Man får en god driftsøkonomi og minimerer madspild. Når man har simremad på menuen, er det vigtigt at være en dag foran. På den måde får man en dejlig ustresset dag i køkkenet.

Mandag

Græskar suppe. Serveret med groft brød og en dejlig salat
(Snit ekstra græskar og knoldselleri til næste dags hot pot. Start din hot pot i dag, men undlad at komme rodfrugter i før i morgen.)

Tirsdag

Lamme hot pot m/ hokkaido græskar og knoldselleri. Få opskriften her
Serveret med rødbeder i tern og purløg
(Mariner spareribs og snit kål til onsdag)

Onsdag

BBQ-spareribs. Vinterslaw. Cornbread. Få opskriften her
(Start svineragout i dag og vask salat til torsdag)

Torsdag

Svineragout m/ Pastella fettuccine. Grøn salat. Foccacia m/rosmarin. Få opskriften her
(Start oksespidsbryst, og skræl kartofler og skalotteløg til fredag)

Fredag

Langtidsbraiseret oksespidsbryst. Ovnbagte kartofler og skalotteløg. Bearnaise sauce.Få opskriften her
(Lav ekstra spidsbryst, så du har til biksemad til mandag.)

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld