Madplan Jul

En god madplan, er hjertet i et velfungerende køkken. Man får en god driftsøkonomi og minimerer madspild. Når julen nærmer sig, er det dejligt at forkæle sine gæster. Her er et par tvist på nogle jule klassikere, som er super lette at lave, også selvom du laver mad til mange.

God fornøjelse og glædelig jul.

Mandag

Biksemad med oksespidsbryst, Spejlæg, Syltede rødbedetern fra Beauvais og Purløg. (Glasér ænderne til tirsdag)

Tirsdag

Andebryst, glaseret med Den Gamle Fabrik appelsinmarmelade, ingefær og soya, Perlebyg salat og Sauterede grønkål. Få opskriften her.
(Lav rødbedegravad laks til fredag. Se opskriften her.)

Onsdag

Sennepskylling, Flødebagte kartofler og Dampet spinat.
Få opskriften her.

Torsdag

Svinekam m/ fennikel og rosmarin, Persille kartofler, Sauteret grønkål, Skysauce og Herregårdsrødkål fra Beauvais. Se opskriften her.
(Lav ekstra kamsteg til fredagens smørrebrødsdag)

Dessert:
Jule trifli med makroner og Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce.
Læs opskriften her.

Fredag

Smørebrødsdag

Rødbedegravad laks m/dild dressing fra Bäncke

Anderiliette m/Beauvais drue agurker og Beauvais syltede rødbeder.

Flæskesteg m/rødkål fra Beauvais

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld