Madplan: Rundt om middelhavet


Mandag

Rejser vi til sydens perle Marokko med en rustik lammegryde.
Se opskriften her

Tirsdag

Står i Frankrigs tegn med fuldkornstærte, løgsuppe med ostebrød og lun kartoffelsalat. Se opskriften til fuldkornstæten her, opskriften til løgsuppen her og opskriften til den lune kartoffelsalat her.

Onsdag

Byder på græsk pita med røget mørbrad og souvlaki pastasalat – selvfølgelig med feta! Se opskriften til pita med mørbrad her og opskriften til souvlaki pastasalat her.

Torsdag

Besøger vi Tyrkiet og spiser små krydrede kefte med grøn salat. Se opskriften her.

Fredag

Slutter vi af med den italienske klassiker risotto og spansk tapas med tun på endiviesalat. Se opskriften til risotto her og opskriften til spansk tapas her.

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld