Nye produkter

cateringlandsholdet_600x300

En lang række af Orkla Foods Danmarks produkter har en unik historie, der går flere generationer tilbage. Men der er også hele tiden fornyelser og produktudvikling på programmet – inspireret af vores samarbejde med Cateringlandsholdet, dialog med vores kunder og de skiftende fødevaretrends. Denne nye serie, Mere Smag, er et godt eksempel på produktudvikling, som passer til tidens trend.

v2.nye_produkter_spande_600x300

Syltede rødløg
– med stjerneanis
Skønne, farverige rødløg smagt til med stjerneanis. Skåret i mindre stykker, som gør det nemt at fordele. Giver hotdogs og burgere ekstra kant og er også super til bl.a. smørrebrød og sandwich.

Rødbederelish
– med peberrod
En dybt mørkerød relish med sødme fra rødbede og med et pikant strejf af peberrod. En spændende variation til bl.a. bøfsandwich, burgere, tortilla, smørrebrød og sandwich.

Æblechutney
– med gulerødder
Mildt krydret chutney med et asiatisk strejf og sødme fra bl.a. æbler. Velegnet til f.eks. hotdogs, burgere, smørrebrød og ostemad.

v2.nye_produkter_tuber_600x300

Dijonnaise
– med hele sennepsfrø
En klassisk dijonnaise bestående af mayonnaise og Bähncke Dijon Sennep – tilsat hele sennepsfrø som giver en spændende smagsdimension. Vel-
egnet bl.a. til hotdogs, kyllingeburgere, pitabrød, smørrebrød og som dip.

Cheddardressing
– med rød peberfrugt
En mayonnaisebaseret
dressing smagt til med cheddar og rød peberfrugt. En spændende variation til den klassiske franske hotdog dressing eller til f.eks. burgere, pommes frites,
hotdogs og fishburgere.

Chilimayo
– med jalapeños
En god og fyldig
mayonnaise smagt til med chili og jalapeños. Den giver en fantastisk smag til bl.a. burgere, pommes frites, hotdogs eller i
sandwich og pitabrød.

Agurkerelish
– med løg
En flot grøn relish med agurker og løg, som giver en god og spændende syrlighed. Tilfører friskhed og farvespil til bl.a. sandwich, hotdogs, pulled pork og frikadeller.

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld