Morgenmads tips

citat_600x300_4

Vi har samlet 12 gode og brugbare tips i forbindelse med vores tema Morgen & Mad. Med disse enkelte tips kan de samme retter og opskrifter ændres så du kan skabe variation på din morgenmadsbuffet. Det gælder både i måden de serveres på, selve opskriften og tilbehøret. Se de 12 tips her:


1.
En frugtsalat er altid et hit! Server den lækre frugtsalat i et bæger med låg – til en hyggelig pause senere på dagen.

2.
Sover din værelseskammerat eller kollega lidt for længe. Hjælp til og tag en Ota Solgryns sandwich med To-Go.

3.
Når du laver smoothie til din morgenmadsbuffet kan du nemt give dem et sundt grønt twist. Lav en sund grøn smoothie ved at blende spinat og evt. gulerod med deri.

4.
Vores 3 korn grød kan nemt laves om til lækre 3 korns chips lavet af samme grød: Fordel grøden på en bageplade i et tyndt lag. Drys urtesalt på og bag dem i ovnen ved 150 grader i ca. 45 min.

5.
Når du laver vores morgenmadstapas kan du nemt forvandl den til dine helt egne versioner af morgenmadsklassikeren: Egg Benedict. Det er ganske simpelt, du tilføjer sauce hollandaise og pocherer vagtelæggene i stedet for.

6.
Når du bager supermüsli boller kan du evt. bage dem i muffins forme eller som et sort madbrød til buffeten. Du kan også lave sunde scones ved at hakke chokolade og røre i dejen.

7.
Som supplement til ostehapsere kan du indbage ostestykkerne i filodej. Rul dem som grissini, forårsruller eller form dem som dumplings eller samosaer. Det er kun fantasien der sætter grænser.

8.
Steg omeletter i portionsstørrelse og varier fyldet fra gang til gang. Prøv eksempelvis med asparges, artiskokker, kikærter eller hvide bønner.

9.
Prøv også kombinationen med skyr, kirsebærsauce og granola hasselnød og dadler i: Trifli, frugtsalat, pandekager og smoothie, den kan også fryses til is.

10.
Når du bager croissanter kan du servere dem med de forskellige K-salater.

11.
Opskriften med Græsk Yoghurt kan nemt toppes af med den gamle fabrik marmelade, friske bær, frysetørret bær eller frisk mynte.

12.
Server evt. en hvidløgsskyr til vores morgenmadstærte med spinat, tomat, bacon, karse og purløg. Blend 2dl skyr til 1 fed hvidløg. Smag til med salt og peber.

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld