Nyhed – Nye morgen- madsprodukter

Glæd dig til at prøve vores dejlige nye müsli og Granola fra ’Det Gode Liv’. Orkla Foods har også overtaget agenturet på Quaker og har derfor de mange velkendte morgemmadskalssikere med i sortimentet – som f.eks. Havre Fras, OTA Solgryn og Cruesli. Derudover tilføjer ’Den Gamle Fabrik’ en ny 24g portionsmarmelade, helt perfekt til din morgenmadsbuffet.


Den Gamle Fabrik

DGF_24g_marmelader3
Nu er danskernes foretrukne marmelade fra DEN GAMLE FABRIK også klar i små praktiske portionspakninger. I alt er der 3 varianter – Jordbær, Hindbær og Appelsin. Hver portion indeholder 24 g af den gode marmelade og de sælges i kolli a 84 stk.

Prøv fx de nye portionsmarmelader sammen med en friskbagt croissant, frisk frugt og juice


Det gode liv – müsli

produkter_opsat

Det Gode Liv er fuld af god smag og ordentlige råvarer. Alle produkter fra Det Gode Liv er udviklet i samarbejde med en erfaren ernæringsekspert. Filosofien er enkel: Du fortjener god smag og gode råvarer – hver dag! Med Det Gode Liv får du et højt fiberindhold samt de gode egenskaber fra vitaminerne B1 (thiamin) og B9 (folat) samt mineralerne jern og magnesium.

Tilsætningsstoffer bruger vi ikke, og sødmen kommer fra varierende ingredienser såsom korn, frugtstykker og æblekoncentrat.
Vi er derfor glade for at byde velkommen til to nye supermüsli- og Granola-varianter. De to nye varianter er: Det Gode Liv Granola med Hasselnødder & dadler samt Det Gode Liv Supermüsli med Æble & Kanel. Her går god mad og god smag hånd i hånd.

Supermüsli og granola er fuldkornsprodukter og derfor en god kilde til fibre, mineraler og vitaminer. 
Lad den perfekte morgen starte med en portion skyr drysset med supermüsli eller granola – suppleret af et glas Tropicana juice.


Quaker

quaker_5kg
Som noget nyt har Orkla fået agenturet på Quaker. Det betyder, at du fremover også kan få de populære morgenmads- og brunch-produkter, når du handler med Orkla Foods Danmark. Oveni kan vi også byde på de kendte Pama-produkter: Grødris og rismel. Glæd dig til både de berømte klassikere, økologi og en række nyere varianter, som vil kaste ekstra glans over dine kunders morgen. De tre populære varianter Havre Flakes, Rug Fras og Havre Fras fås i 5kg kasser.

Nyd selv den gode smag og prøv vores Frugtsalat med crüsli nødder og frisk mynte. Den kan nemt serveres i bære og tages med To-Go.

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld