Nye opskrifter

Klar, parat til start. Vi er klar til efteråret, og vi er parate til at gøre dig klar til den mørkere og koldere tid. I samarbejde med vores kok Nikolaj Juel har vi udarbejdet fem nye opskrifter, som er inspireret af efteråret og simremad.

Landtids braiseret okse spidsbryst med ovnbagte kartofler

Spidsbrystet bliver pakket med urter og braiseret i rødvin i 6 timer, så det er supermørt. Saucen indeholder Beauvais Engelsk sauce og kødet er marineret i Bäncke Dijon Sennep. Servér spidsbrystet med bagte kartofler og skalotteløg, hakket persille, sauce fra ovnfadet, bearnaise sauce og Beauvais rødbedetern.
Læs hele opskriften her.

Vintervarmet ”hot pot” med lam, rodfrugter, purløg og rødbedetern

En ny version af den traditionelle ret ”Skipper labskovs”. Udskift oksekødet med lam og kartoflerne med rodfrugter. Retten pyntes med finthakkede purløg og Beauvais rødbedetern.
Læs hele opskriften her.

Sennepskylling med flødebagte kartofler og spinat

En simplificerede version af den klassiske franske ret ”Poulet moutrad”. Klassisk fransk ret, hvor man serverer kyllingen med en flødesauce tilsat Bäncke Dijon Sennep og dertil flødebagte kartofler og spinat.
Læs hele opskriften her.

BBQ-glaserede spareribs med vinterslaw

Langtidssimret spareribs, glaseret med en lækker hjemmelavet BBQ-glaze der bages færdig i ovnen. Brug Beauvais Ketchup og BBQ-sauce i marinaden. Dertil kan du spice din traditionelle ”slaw” op ved at bruge Beauvais Cremefraichedressing og smage til med Bäncke Dijon Sennep.
Læs hele opskriften her.

Langtidsbraiseret svineragout med Fettuccine

En simreversion af den traditionelle spaghetti bolognese, hvor svineboven får lov til at langtidsbraisere med tomat, vin og urter. Server din svineragu med Pastellas Fettuccine, revet parmasan og en god oliven olie.
Læs hele opskriften her.

Klik her og få alle opskrifterne – husk at du også kan gemme dem i Mit FoodAppeal.dk

Ny madplan

Gå ind og kig på vores nyeste madplan, som er udformet med udgangspunkt i efterårets simremad.

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld