Sæt saft på menuen

Alkoholfrie drikke er efterhånden den våde virkelighed på mange danske gourmetrestauranters menukort, 14 ud af 18 danske michelinrestauranter har nu hjemmelavede juicer og safter på menukortet. De seneste år er der gået sport i at give de gæster, der gerne vil holde sig fra promillerne, en lige så stor oplevelse som deres medspisende, der drikker vin til middagen. Generelt er gravide selvfølgelig den helt store målgruppe for de promillefrie menuer, men efterhånden springer også en del forretningsfolk på juicevognen. Nogle skal op og på arbejde næste dag, og andre har bare ikke lyst til at gå berusede fra en frokost.

Trenden stammer fra USA, hvor det i mange år har været normalt med “mocktails”, alkoholfrie drinks, på cocktailkortet.

Saft og juice kan også bruges i madlavningen til at fremtrylle nye og interessante smage. Denne nye trend havde Cateringlandsholdet taget til sig da de skulle teste retter af, for at finde frem til dette års OL vindermenu. En af retterne der blev eksperimenteret med var Svinekæber med tranebær sauce, lavet med Grønne Gaardens tranebær koncentrat. Se opskriften her.

Se vores udvalg af kvalitets Saft og Juice.

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld