Sennep – sød som stærk

En verden af muligheder med sennep

Sennep er ikke bare sennep. Siden Wilhelm Bähncke introducerede sin første færdigrørte af slagsen i Danmark i 1858, har Bähncke produceret mange populære søde, stærke og krydrede varianter til det danske køkken. Hver og en har sine helt egne egenskaber – men fælles for dem alle er, at de er perfekte til at give dine retter det sidste pift.
Brug dem, som de er – eller bland dem i dressinger, varme retter og saucer. Og nyd!

1.
Rør lidt Bähncke Dijon Sennep i rødvinseddike og olie – det giver en lækker vinaigrette.

2.
Brug en spiseske Bähncke Dijon eller Grov Sennep som smagsforstærker i sauce eller i kødsauce til pasta. Prøv dig frem!

3.
Bland Bähncke Dijon Sennep med Bähncke Salatmayonnaise – og få en velsmagende dijonnaise.

4.
Brug generelt sennep som smagsgiver i saucer, dressinger, dip og lignende.

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld