Tips: Herregårdsrødkål fra Beauvais

Rødkål er en af nationens absolut favoritter. Ikke kun til julehøjtiden, men hele året rundt. Gæsterne er altid glade for rødkål på buffeten. Her får du 5 tips med den dejlige kål:

1.

Du kan bruge syltet rødkål til alt svinekød; flæskesteg, frikadeller, krebinetter osv. Syren fra den syltede rødkål, skærer godt igennem det “fede” svinekød.

2.

Rødkål er også dejligt til pålægsbuffeten. Alt smørrebrød med kødpålæg er dejligt med rødkål. Prøv fx syltet rødkål på roastbeef.

3.

Prøv syltet rødkål i en vintersalat med ovnbagt græskar og dampet grønkål.

4.

En god måde at bruge rester i et køkken er at lave biksemad. Prøv at komme lidt syltet rødkål i næste gang for lidt ekstra kant.

5.

Rødkål er selvfølgelig også dejlig med and. Hvis du har noget and til overs fra dagen før, så brug kødet i en super lækker salat med smørstegte æbler og rødkål.

Beauvais-Herregårdsrødkål-5kg

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld