Sundere kantinemad

For mange er måltidet på arbejdspladsen ofte et af dagens vigtigste, hvor der bliver sat pris på sund og velsmagende mad – gerne fyldt med energi. Med Fødevarestyrelsens nye Måltidsmærke er vejen til netop de sunde retter nu gjort meget lettere. Måltidsmærket og den tilhørende guide er baseret på de officielle kostråd og omsat til den hverdag og rytme, som der arbejdes efter ude i de professionelle køkkener.

Her bruges der en række basisvarer, som gør det muligt både at servere lækker og indbydende mad, samtidig med at retterne ofte er lidt grovere og grønnere. Basisråvarer er blandt andet grøntsager og frugt, fisk, magert kød, fuldkorn og planteolier, samt magre mejeriprodukter. Når I bruger dem i madlavningen, er grunden lagt til sund og velsmagende mad. Og når basis er i orden, er der også plads til, at I indimellem kan servere lidt federe kød, smage til og runde af med fløde og servere federe oste.

Måltidsmærkets principper kan tilpasses til alle retter og Orkla Foods har et stort udvalg af produkter I kan benytte. Med Måltidsmærket kan I altså lave både sund og velsmagende mad, som er tilpasset netop jeres madtilbud.

Se inspirerende opskrifter her

Læs mere om Måltidsmærket her

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld