Presse

Cateringlandsholdet, som er en del af Kokkelandsholdet, har fået Orkla Foods Danmark som samarbejdspartner. Der er tale om et 3-årigt samarbejde, som begge parter forventer stort udbytte af.

Cateringlandsholdet står for talentpleje og innovativ gastronomisk udvikling inden for storkøkkener. Orkla Foods Danmark er en af Danmarks førende leverandører inden for FoodService med en lang række stærke brands.

”Det er en perfekt alliance, hvor begge parter kan bidrage med hver vores ekspertiser til at skabe madglæde i store køkkener. Det giver spændende perspektiver for fremtiden”, fastslår Martin Gjerløv, direktør for Foodservice i Orkla Foods Danmark.

Samarbejdet dækker over en række af Orkla Foods Danmarks strategiske brands: K-Salat, Bähncke, Den Gamle Fabrik, Pastella, Beauvais, Grønne Gaarden og Anamma.

Et højt fagligt niveau
”Cateringlandsholdet byder Orkla velkommen, og vi ser frem til et tæt samarbejde, hvor vi bruger og arbejder med Orklas kvalitetsprodukter. Orkla passer godt ind i Cateringlandsholdets målsætning om at bruge de bedste råvarer, som kan fås i Norden”, udtaler Tonny Meyer, teammanager for Cateringlandsholdet.

Direktør for Kokkelandsholdet, Steen Slot Knudsen, supplerer:
”Vi er utrolig glade for, at Orkla Foods Danmark har valgt at gå ind som hovedsponsor for Cateringlandsholdet. Vi ser frem til at bidrage med innovation, kreativitet og spændende opskrifter. Det er vigtigt for os at have Orkla Foods Danmark med i det sponsornetværk, som omgiver Kokkelandsholdet og Cateringlandsholdet”.

Hurtigt ud af starthullerne
Med et nært forestående OL, hvor Cateringlandsholdet går efter en topplacering, bliver der taget hurtigt og effektivt hul på det ny samarbejde – det lover godt for de næste tre års samarbejde.

Marketingchef i Orkla Foods Danmark Tina Quaade uddyber: ”Vi ønsker Cateringlandsholdet held og lykke ved OL, og vi glæder os til at bakke op om holdet fra sidelinjen. Vi håber på, de kommer hjem med en succes i bagagen, som kan bidrage med yderligere inspiration og motivation. Vi tror på, at vi sammen kan tilføre vores kunder inspiration, faglighed og kvalitetsprodukter, som sikrer, at de får succes i deres hverdag”.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Tina Quaade (tina.quaade@orklafoods.dk) på tlf.: 23 71 75 38 for at høre mere om samarbejdet og mulighederne for Orkla Foods Danmark Foodservice og Cateringlandsholdet.

Få inspiration i din indbakke

 

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

Få tips & idéer, gode opskrifter, inspiration og meget mere

Tilmeld