fbpx

Ingredienser

250 g rugbrød
2 spsk. olivenolie
10 skiver røget bacon (300 g)
4 æbler
1 dl Bähncke Grov Sennep
2 julesalat (200 g)
1 rødløg (100 g)
1 dl Beauvais Rødbeder i tern (150 g)
friske krydderurter (timian, karse)
sukker, salt og peber

Sådan gør du

1.Skær rugbrød i tynde meget tynde skiver (ca. 4 mm evt. på pålægsmaskine.
2.Pensl med olivenolie og læg rugbrødskiver på en bageplade beklædt med bagepapir.
3.Rist rugbrødskiver i ca. 2 min. i ovnen ved 250 grader varmluft til brødet er gyldent og sprødt. Tag chipsene ud af ovnen, drys med flagesalt.
4.Læg skiver af røget flæsk på en rist i en bradepande. Steg flæsk gyldent og sprødt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
5.Læg på fedtsugende papir. Skær æblerne i både og steg dem møre i fedtet fra bacon.
6.Smag til med sukker, salt og peber.
7.Smør rugbrødschips med Bähncke Grov Sennep og anret med julesalat, æblebåde, stegt flæsk, rødløgsringe, Beauvais Rødbeder i tern og friske krydderurter.

Beauvais Rødbeder i tern

Varenr.: 151842

Bähncke Grov Sennep

Varenr.: 150681