Ingredienser

1000 g Anamma Vego fars
2 løg (200 g)
4 dl rasp
6 æg
1 spsk. salt
1 spsk. peber
300 g soltørrede tomater
300 g grønne oliven
200 g fetaost
5 spsk. oregano
1 romainesalat (eller hjertesalat)
2 skalotteløg (40 g)
20 cherrytomater
friske krydderurter
3 dl purløgsdressing

Sådan gør du

1.Kom Anamma Vego fars, hakkede løg, rasp, æg, salt og peber i en røremaskine med piskeris og rør i ca. 5 min., eller til farsen er samlet.
2.Bland soltørrede tomater, oliven, fetaost og oregano i farsen.
3.Smør en form og kom farsen deri. hæld en smule olivenolie ovenpå farsen.
4.Bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min. Lad den trække 10 min.
5.Server Anamma Vego farsbrød med grøn salat, purløgsdressing og friske krydderurter.

Tip: Server farsbrød varm eller som kold til pålæg.

Tip: Varier fyldet i farsbrød efter lande du kommer til at tænke på. Brug råvarer fra det land der kommer op i dine tanker.

Anamma Vegofars

Varenr.: 154375