Ingredienser

10 pitabrød
500 g asiatisk snitgrønt (f.eks. kål, bønnespirer, rødpeber, gulerødder, rødløg)
30 stk. Lecora Nuggets (450 g)
4 dl Bähncke Karry Mango Dressing
4 dl Bähncke Vegan Mayo
2 limes
50 g sort sesam
1 rød chili
1 bundt forårsløg
1 bundt koriander

Sådan gør du

1.Lun pitabrød og varm Lecora Nuggets i ovnen ved 200 grader, til de er sprøde. Fyld pitabrød med snitgrønt Lecora Nuggets, Bähncke Karry Mango Dressing, Bähncke Vegan Mayo, limesaft, ristet sesam, chili, hakkede forårsløg og koriander.
2.Tip: Prøv også med fermenterede grøntsager i asiatisk pita.

150627 Bähncke Karry Mango

156343 Bähncke Veganer mayo 2,5 kg