Ingredienser

1 kg Anamma Formbar Vegofars
20 g Spidskommen, koriander, chili og sort peber
150 g Løg
1 g Sambal Oelek
10 g Presset hvidløg
30 g Rapsolie
40 g Tomatpuré
1 kg Yoghurt (10% fedt)
8 g Friskhakket mynte
10 g Olivenolie
Salt, peber og friskpresset hvidløg

Sådan gør du

1.Bland Anamma Formbar Vegofars med krydderblandingen, løg, sambal oelek, hvidløg og tomatpuré.
2.Form til aflange ruller omkring små træpinde (fungerer også uden træpinde).
3.Steg rullerne ved 200 °C i 10-15 min. på en bageplade med lidt rapsolie i bunden.
4.Når de har en sprød overflade og har opnået en kernetemperatur på 70 °C, er de klar.
5.Bland ingredienserne i yoghurten. Smag til med hvidløg, salt og peber.
6.Server med mynte, yoghurt, rødløg, grøn salat, ajvar og pitabrød.

For at imødekomme den øgede efterspørgsel på vegetariske produkter og retter, lancerer vi nu Anamma Formbar Vegofars, som er nøglehulsmærket – en vegetarisk og glutenfri fars, som er let at forme. Optø, smag til og form. Det bliver simpelthen ikke nemmere! Vegofarsen er meget let at håndtere og får en god sprød overflade både på pande og i ovnen. Med Anamma Formbar Vegofars er det nu meget lettere at lave dine egne vegetariske og veganske frikadeller, steaks, burgere og meget mere – tilsat personlig smag og behag.

Anamma Formbar Vegofars 3 kg

Varenr.: 155468