Ingredienser

20 portobellosvampe
10 Anamma Vego Burgerbøf
200 g blåskimmel ost (eller cheddar)
3-4 dl Bähncke Burgerdressing
1 hoved friliccesalat
2 tomater
1 rødløg
10 Beauvais Rødbedeskiver
10 Beauvais Cornichoner

Sådan gør du

1.Læg portobellosvampe ud på en bageplade med lamellerne opad.
2.Hæld olivenolie, salt og peber på og steg dem ved 200 grader i ca. 10 min., eller til de er møre (Kan også grilles)
3.Læg også Anamma Vego Burgerbøffer på en bageplade og steg dem direkte fra frost til de har centrumtemperatur af 70 grader.
4.Læg blåskimmelost på bøffen det sidste min.
5.Fyld Bähncke Burgerdressing, friliccesalat, tomatskiver, rødløgsringe, Beauvais Rødbedeskiver imellem svampene og anret med Beauvais Cornichoner.

150468 Burger Dressing 5 kg

155467 Anamma burgerbøffer 3 kg

151841 Rødbeder i skiver 4400g

151017 Beauvais Drueagurker 4300g