Ingredienser

10 sandwichbrød
3 dl Bähncke Mayonnaise
2 dl Bähncke Cremefraiche Dressing
2 spsk. kimchi krydderiblanding (Santa Maria)
1 hoved frillicesalat
10 skiver røget laks
3 dl Bähncke Agurkerelish
2 tomater
1 rødløg
1 bakke karse (eller spirer)

Sådan gør du

1.Lun sandwichbrød i ovnen. Rør Bähncke Mayonnaise, Bähncke Cremefraiche Dressing og kimchi krydderiblanding sammen til kimchimayonnaise.
2.Smør bund og låg med kimchimayonnaise og saml dem med frillicesalat, røget laks, Bähncke Agurkerelish, tomatskiver, rødløgsringe og karse.

150321 Bähncke Mayonnaise 900g

150460 Bähncke Creme Fraiche Dressing 900g

150624 Bähncke Agurke Relish 900g