Ingredienser

500 g Anamma Vego Formbar Fars
1 løg
2 fed hvidløg
200 g svampe
2 gule pebre (350 g)
200 g squash
½ ananas
1 dl Bähncke Taffelsennep
2 dl olivenolie
5 limes
1 bundt forårsløg
1 dl kokosmel
friske krydderurter (mynte)

Sådan gør du

1.Rør Anamma Vego Formbar Fars med hakkede løg og hvidløg. Smag til med salt og peber.
2.Skær grøntsagerne i rustikke stykker. Kom dem på spyd sammen med farsen og pensl dem med olie, drys med salt og peber og grill dem på hver side.
3.Pisk en vinaigrette af Bähncke Taffelsennep, olivenolie, 4 spsk. limesaft og hvidløg. Smag til med salt og peber.
4.Kog æg og nudler som anvist på pakken
5.Server brasilianske grillspyd med vinaigrette, hakkede forårsløg, limebåde kokosmel og frisk mynte.

155468 Anamma Formbar vegofärs 3kg

150544 Taffel Sennep