Ingredienser

1¼ kg. hakket oksekød 8-10%
10 skiver bacon
10 store grove burgerboller á 100 g
300 g. Bähncke Agurke Relish
100 g. græsk yoghurt 2%
50 g. hakket peppadew eller anden syltet chili
Sprød salat fx iceberg eller romainesalat
10 skiver rødløg
250 g. Beauvais Rødkål
50 g. Tyttebærsyltetøj

Sådan gør du

1.Form kødet til en stor flad burger og steg den ca. 2 min. på hver side ved kraftig varme. Steg baconskive sprød og læg den på et stykke fedtsugende papir. Flæk og lun bollen. Smør bollen med en blanding af Agurke Relish, yoghurt og chili. Læg bollen sammen med masse af salat, bøf, løg, Rødkål Relish blandet med tyttebær samt bacon.

Energi pr. portion – 2644 KJ

Protein – 27%

Kulhydrat – 28%

Fedt – 45%

Bähncke Agurkerelish

Varenr.: 150624

Beauvais Rødkål

Varenr.: 151003