Ingredienser

500 g Naturli´ Chickfree
4 spsk. olie
2-3 spsk. gul karrypasta
1 løg (200 g)
4 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
2 spsk. hakket citrongræs
1 spsk. gurkemeje
½ dl fiskesauce
1 ½ l grøntsagsbouillon
2 ds. kokosmælk (800 ml)
1000 g pak choi (eller andet kål)
200 g bønnespirer
2 forårsløg
1 spsk. chiliflager
50 g kokoschips
1 bundt frisk koriander
Bähncke Sur Sød Sauce

Sådan gør du

1.Opvarm en gryde med olie og gul karrypasta. Sauter løg, hvidløg, rød peber og citrongræs deri.
2.Tilsæt gurkemeje, fiskesauce, bouillon, og kokosmælk og lad det simre i 15 min. Jævn saucen med majsstivelse. Smag til med salt og sukker.
3.Steg Naturli´ Chickfree og pak choi på en pande i olie og læg det derefter i bunden af et serveringsfad. Hæld kokos-karrysaucen over.
4.Anret med bønnespirer, forårsløg, chiliflager, kokoschips og frisk koriander
5.Server nudler eller grove ris til. Prøv også med Bähncke Sur Sød Sauce.

157498 Naturli´Chickfree 4 kg

150488 Bähncke Kina Sur Sød Sauce 900 g