Ingredienser

2 spsk. olivenolie
2 løg (200 g)
4 fed hvidløg
1000 g hakkede tomater
5 spsk. tex mex krydderiblanding
65 g mørk chokolade
3 spsk. instant kaffe
4 spsk. mørk sirup (eller sukker)
500 g Anamma Vego fars
850 g Beauvais Chili Beans

Sådan gør du

1.Sauter hakkede løg og hvidløg i olivenolie. Tilsæt hakkede tomater, tex mex krydderiblanding, hakket mørk chokolade, instant kaffe, sirup og Anamma Vego fars.
2.Rør godt rundt i gryden og lad den simre i 20 min. under låg.
3.Tilsæt Kavli Chili Beans og smag til med salt og peber.
4.Server evt. chili sin carne med ris eller brød, cremefraiche og friske krydderurter.

Tip: Brug også chili sin carne som grundsauce i mexicansk lasagne.

Tip: Server chilipasta eller dressing til dem der ønsker ”chilien” mere hot.

Tip: Server chili sin carne som tacofyld.

Anamma Vegofars

Varenr.: 154375

Beauvais Chili Beans

Varenr.: 154401