Search
Close this search box.

Couscous bowl med marokkansk krydrede frikadeller

Couscous bowl
Ingredienser
  • 1000 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 5 spsk. marokkanske krydderier (kanel, spidskommen, koriander og nelliker)
  • 3-4 løg (250 g)
  • 4 hvidløg
  • 200 g abrikoser
  • 1 dl olivenolie
  • 1 citron
  • 500 g couscous (kogte og afkølede)
  • 200 g søde cherrytomater
  • 1 ds. kikærter (400 g)
  • 125 g spinatblade
  • 120 g ristede græskarkerner
  • 3 dl mangochutney
  • 5 dl Bähncke Karry Abrikos Dressing
  • Friske krydderurter (koriander, mynte)
Sådan gør du
  1. Bland NATURLI´ Formbar Fars med krydderier, 2 hakkede løg, hvidløg og 150 g hakkede abrikoser. Smag til med salt og peber.
  2. Form farsen til frikadeller og steg dem i olivenolie. Skær citronen i både og grill den.
  3. Anret couscous bowl med cherrytomater, kikærter, spinatblade, løgringe, ristede græskarkerner, abrikoser, og marokkansk krydrede frikadeller.
  4. Server couscous bowl med mangochutney, Bähncke Karry Abrikos Dressing, grillet citron og friske krydderurter.
  5. Tip: Bland cremefraiche med mynte og limesaft og server myntedressing til denne bowl.
Anvendte produkter