Tip: Tilføj Beauvais Grov Sennep og hakkede Beauvais Appetitagurker i dip.
Tip: Brug denne dip som spread i din sandwich, wrap, burger eller lign.

Beauvais ØKO Beluga Linser
Varenr.: 154793

Beauvais ØKO Cannellini Beans
Varenr.: 154405
3 ds. Beauvais Økologiske Cannellini Beans (drænet) | |
1 ds. Beauvais Økologiske Beluga Linser (drænet) | |
6 fed hvidløg | |
1 dl græsk yoghurt 10% | |
1 dl olivenolie | |
½ dl citronsaft | |
Tapasbrød | |
1 pk. tortilla (fladbrød) | |
1 dl olivenolie | |
1 dl oregano | |
friske krydderurter | |
salt og peber |
1. | Dræn, skyl og afdryp Beauvais Økologiske Cannellini Beans og Beauvais Økologiske Beluga Linser. |
2. | Blend Beauvais Økologiske Cannellini Beans med hvidløg, græsk yoghurt, olivenolie og citronsaft. Smag til med salt og peber. |
3. | Tag al væden af Beauvais Økologiske Beluga Linser af. (brug evt. et viskestykke) |
4. | Rør linserne med den cremede bønnemasse. |
5. | Pensl fladbrød med olivenolie på begge sider og drys med oregano, salt og peber. |
6. | Del fladbrød i 8 trekanter og bag dem på en bageplade med bagepapir i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min. Vend dem om efter 5 min., og bag dem 5 min. mere til de er gyldne og sprøde. |
7. | Anret bønne/linsedip med friskhakket persille og tapasbrød. |
Tip: Tilføj Beauvais Grov Sennep og hakkede Beauvais Appetitagurker i dip.
Tip: Brug denne dip som spread i din sandwich, wrap, burger eller lign.
Beauvais ØKO Beluga Linser
Varenr.: 154793
Beauvais ØKO Cannellini Beans
Varenr.: 154405