Ingredienser

3 ds. Beauvais Økologiske Cannellini Beans (drænet)
1 ds. Beauvais Økologiske Beluga Linser (drænet)
6 fed hvidløg
1 dl græsk yoghurt 10%
1 dl olivenolie
½ dl citronsaft
Tapasbrød
1 pk. tortilla (fladbrød)
1 dl olivenolie
1 dl oregano
friske krydderurter
salt og peber

Sådan gør du

1.Dræn, skyl og afdryp Beauvais Økologiske Cannellini Beans og Beauvais Økologiske Beluga Linser.
2.Blend Beauvais Økologiske Cannellini Beans med hvidløg, græsk yoghurt, olivenolie og citronsaft. Smag til med salt og peber.
3.Tag al væden af Beauvais Økologiske Beluga Linser af. (brug evt. et viskestykke)
4.Rør linserne med den cremede bønnemasse.
5.Pensl fladbrød med olivenolie på begge sider og drys med oregano, salt og peber.
6.Del fladbrød i 8 trekanter og bag dem på en bageplade med bagepapir i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min. Vend dem om efter 5 min., og bag dem 5 min. mere til de er gyldne og sprøde.
7.Anret bønne/linsedip med friskhakket persille og tapasbrød.

Tip: Tilføj Beauvais Grov Sennep og hakkede Beauvais Appetitagurker i dip.

Tip: Brug denne dip som spread i din sandwich, wrap, burger eller lign.

Beauvais ØKO Beluga Linser

Varenr.: 154793

Beauvais ØKO Cannellini Beans

Varenr.: 154405