Ingredienser

1 dl Rugfras
200 g mørk chokolade
2 spsk. tørrede rosenblade
30 g mandler
40 g græskarkerner
30 g solsikkekerner
25 g sesamfrø
200 g kondenseret mælk
50 g hakkede abrikoser
15 g kokosmel
2 dl havregryn

Sådan gør du

1.Hak mandler, græskarkerner og solsikkekerner og bland dem med sesamfrø
2.Lun den kondenserede mælk til 40 grader in gryde.
3.Kom mandler, græskarkerner, solsikkekerner, sesamfrø, abrikoser og kokosmel i mælken.
4.Bland havregryn og knust Rugfras og tilsæt det lidt ad gangen. Konsistensen skal være klistret og hård at røre.
5.Kom blandingen i en form beklædt med bagepapir.
6. Pres snackmassen fladt sammen i en rektangel på ca.8x25cm.
7.Bag massen i ca. 1 time ved 125 grader.
8.Afkøl snackmassen på en rist og skær den ud til 10 barer.
9.Smelt chokolade over vandbad og dyp barer deri.
10.Drys med knuste Rugfras og tørrede rosenblade og stil dem til afkøling.
11.Tip: Prøv også at udskifte Rugfras med Havrefras.

152044 Rugfras 5kg