fbpx

Ingredienser

1000 g culottesteg (eller cuvette, filet eller lign.)
1 romainesalat (500 g)
2 skalotteløg (40 g)
1 æble (175 g)
20 g frisk peberrod
150 g Beauvais Drueagurker
100 g parmesanost
1 dl Bähncke Karry Mango Dressing
friske krydderurter
salt og peber

Sådan gør du

1.Krydr culotte med salt og peber og steg den til kernetemperatur på ca. 60 °C. Lad den køle af. Skær culotten i tynde strimler. Hak eller riv romainesalat i rustikke stykker og snit ringe af skalotteløg. Skær æblet i tern og høvl peberrod.
2.Servér romainesalat med culotte, skalotteløgsringe, æbletern, peberrod, Beauvais Drueagurker, revet parmesanost, Bähncke Karry Mango Dressing og friske krydderurter.

Bähncke karry Mango

Varenr.: 150627

Beauvais Drueagurker

Varenr.: 151017