Ingredienser

2 rødløg (300 g)
2 spsk. olivenolie
1000 g Naturli Pulled
60 g Dukkah krydderi
10 pitabrød
1 frillice salat
2 blodappelsin (filet heraf)
3 dl Bähncke Karry Mango Dressing
3 dl Bähncke Aioli
Friske krydderurter

Sådan gør du

1.Skær løg i både og vend dem i olivenolie og salt. Bag dem i ovnen ca. 10 min ved 200 grader.
2.Steg Naturli Pulled med dukkah krydderi*.
3.Lun pitabrødene og fyld frillice salat, bagte rødløg, Naturli Pulled, blodappelsinfileter, Bähncke Karry mango dressing, Bähncke Aioli og friske krydderurter i.
4.*Dukkah krydderi (mængden passer til opskriften): 4 spsk. sesam, 4 spsk. solsikkekerner 2 spsk. spidskommen, 2 spsk. korianderfrø, 2 spsk. salt.
5.Rist alle ingredienser på en tør pande til de tager farve. Kom dem i en morter sammen med salt og stød til krydderblandingen er grovmalet.

157440 Naturli′ Pulled 3 kg

156889 Bähncke Aioli

150627 Bähncke Karry Mango Dressing