Ingredienser

500 g rosenkål
5 dl quinoa
10 valnødder
400 g lilla spidskål
240 g Beauvais Økologiske Linser
2 skalotteløg (40 g)
1 appelsin, filet heraf
2 spsk. tørret kornblomst
salt og peber
friske krydderurter

Sådan gør du

1.Kog rosenkål i letsaltet vand og quinoa som anvist på pakken.
2.Steg valnødderne i lidt olivenolie og kom salt på.
3.Køl dem af.
4.Snit spidskål i strimler og vend det sammen med quinoa, Beauvais Økologiske Linser og halve rosenkål.
5.Kom valnødder, skalotteløgsringe, appelsinfileter og tørrede kornblomster på.
6.Server med veganske julefrikadeller og sennepsvinaigrette med ribs.

Tip: Prøv også at stege Beauvais Cannellini Beans i olivenolie og lidt salt og kom dem i salaten.

Beauvais ØKO Linser

Varenr.: 154391