
157441 Naturli′ Fars 3 kg

157433 Naturlig′ Vegan Mayo
300 g Naturli Fars | |
½ -1 spsk. chipottle krydderi | |
6 dl Naturli Vegan Mayo | |
6 spsk. tørret ramsløg (eller purløg) | |
2-3 kartofler | |
1200 g hvedemel | |
1 rødløg | |
1 frisk rosmarinkvist | |
2 spsk. rosenpeber | |
Salt og peber |
1. | Optø Naturli Fars og rør den med chipottle krydderi. |
2. | Rør Naturli Vegan Mayo med tørrede hakkede ramsløg. |
3. | Snit kartoflerne i tynde skiver på et madolinjern. |
4. | Rør en dej af 750 ml vand, salt og 1200 g hvedemel. Rul 10 flammekuche bunde ud. (Brug evt. durummel ved udrulning.) |
5. | Fordel ramsløgscreme, chipottle krydret Naturli Fars, kartoffelskiver, rødløg, rosmarinkviste og rosenpeber på bundende. |
6. | Bag flammekuche ved 300 grader i ca. 10 min. |
7. | Tip: Kom evt. mozzarella på flammekuche. |
157441 Naturli′ Fars 3 kg
157433 Naturlig′ Vegan Mayo