Ingredienser

300 g Naturli Fars
½ -1 spsk. chipottle krydderi
6 dl Naturli Vegan Mayo
6 spsk. tørret ramsløg (eller purløg)
2-3 kartofler
1200 g hvedemel
1 rødløg
1 frisk rosmarinkvist
2 spsk. rosenpeber
Salt og peber

Sådan gør du

1.Optø Naturli Fars og rør den med chipottle krydderi.
2.Rør Naturli Vegan Mayo med tørrede hakkede ramsløg.
3.Snit kartoflerne i tynde skiver på et madolinjern.
4.Rør en dej af 750 ml vand, salt og 1200 g hvedemel. Rul 10 flammekuche bunde ud. (Brug evt. durummel ved udrulning.)
5.Fordel ramsløgscreme, chipottle krydret Naturli Fars, kartoffelskiver, rødløg, rosmarinkviste og rosenpeber på bundende.
6.Bag flammekuche ved 300 grader i ca. 10 min.
7.Tip: Kom evt. mozzarella på flammekuche.

157441 Naturli′ Fars 3 kg

157433 Naturlig′ Vegan Mayo