Ingredienser

750 g Naturli Chickfree
1 dl olivenolie
600 g Naturli' Vegan Mayo
150 g parmesanost friske krydderurter spiselige blomster
3-4 spsk Beauvais Engelsk Sauce
300 g blomkål
1000 g sprøde salater (flerfarvede)
2 skalotteløg (40 g)
Friske krydderurter
Spiselige blomster

Sådan gør du

1.Steg Naturli Chickfree i olivenolie.
2.Bland Naturli Mayo med 100 g revet parmesanost (gem resten til pynt) og Beauvais Engelsk Sauce. Smag til med salt og peber.
3.Skær blomkål i croutoner. (eller små buketter).
4.Hak de sprøde salater og bland dem med stegt Naturli Chickfree, blomkålscroutoner og caesardressing.
5.Server caesarsalat med skalotteløgsringe, flager af parmesanost, friske krydderurter og spiselige blomster.
6.Tip: Prøv Naturli Organic Grate Me i stedet for parmesan.
7.Tip: Bland Bähncke Karry Dressing i caesardressing.

157498 Naturli’ Chick Free 4 kg

157433 Naturli′ Vegan Mayo

151137 Beauvais Engelsk Sauce