Ingredienser

1000 g Lecora Øko Formbar fars
3 spsk. ristede hampefrø
3 spsk. sesamfrø
75 g saltede pistacienødder
3 fed hvidløg
4 dl Naturli Vegan Mayo
½ spsk. grøn peberfrø
1 lime, saft herfra
friske krydderurter (mynte, koriander)
Salt og peber

Sådan gør du

1.Bland Lecora Øko Formbar Fars med hampefrø, sesamfrø, hakkede pistacienødder og pressede hvidløg.
2.Kom farsen på grillspyd og pensl dem med olie. Vend dem i en blanding af hampefrø, sesamfrø og pistacienødder.
3.Steg eller grill dem i ovnen i ca. 15 min.
4.Bland Naturli Vegan Mayo med knust grøn peber og limesaft. Smag til med salt og peber.
5.Server grønne grillspyd med Madagascar mayo og friske krydderurter.

156915 Lecora ØKO Mung Fars(1000 g)

157433 Naturlig′ Vegan Mayo