Ingredienser

1 dl hørfrø (60 g)
1 dl hasselnøddeflager (40 g)
1 dl græskarkerner (60 g)
1 dl solsikkekerner (60 g)
1 dl fuldkorns speltmel (50 g)
1 dl hvedemel (50 g)
1 dl rugmel (50 g)
1 spsk. salt
2 dl vand
½ dl olie
1 tsk. bagepulver
Linsedip
4 ds. Beauvais Økologiske Beluga Linser (drænet)
½ rød chili
6 fed hvidløg
½ tsk. st. kanel
1½ spsk. st. spidskommen
1 spsk. st. kardemomme
1 spsk. st. koriander
2 dl græsk yoghurt
1 dl citronsaft
1 dl olivenolie
2 forårsløg
frisk mynte
salt og peber

Sådan gør du

1.Hæld alle ingredienser op i en skål og rør dem sammen.
2.Læg dejen mellem 2 stykker bagepapir, og rul den tyndt ud. Tag det øverste stykke bagepapir af, og skær dejen ud i den størrelse knækbrød du ønsker. Træk dem over på en bageplade og bag dem ved 180 grader i forvarmet ovn (varmluft) i ca. 20 min.
3.Dræn, skyl og afdryp Beauvais Økologiske Beluga Linser.
4.Blend 3 dåser Beauvais Økologiske Beluga Linser med rød chili, hvidløg, kanel, spidskommen, kardemomme, koriander, yoghurt, citronsaft og olivenolie. Smag til med salt og peber. Tag al væden af den sidste dåse Beauvais Økologiske Beluga Linser af. (brug evt. et viskestykke)
5.Rør linserne med den blendede masse.
6.Server indisk linsedip med citronskiver, hakkede forårsløg, frisk mynte og knækbrød

Tip: Brug denne dip som spread i din sandwich, wrap, burger eller lign.

Beauvais ØKO Beluga Linser

Varenr.: 154793