
157514 Bähncke Kikærte Remoulade 2,5 kg

151017 Beauvais Drueagurker 4300 g
750 g kalveculotte | |
200 g blandede rodfrugter | |
1 l fritureolie | |
10 skiver hampbrød | |
2 dl Bähncke KIK’ Remo | |
10 blade krølsalat | |
200 g Beauvais Drueagurker | |
Karse |
1. | Krydr kalveculotte med salt og peber og steg den rosa. Køl den af. |
2. | Skær tynde skiver af culotten. |
3. | Snit rodfrugter på et mandolinjern og friter dem. |
4. | Smør hampbrød med Bähncke KIK’ Remo og anret med krølsalat, kalveculotte, Bähncke KIK’ Remo, rodfrugtschips, Beauvais Drueagurker og karse. |
5. | Tip: Brug færdige rodfrugtchips til anretning. |
157514 Bähncke Kikærte Remoulade 2,5 kg
151017 Beauvais Drueagurker 4300 g