Search
Close this search box.

Havrefras is med hibiscus

Havrefras is med hibiscus
Ingredienser
  • 200 g Havrefras
  • 1 ½ l mælk
  • 1 dl piskefløde
  • 12 pasteuriserede æggeblommer
  • 150 g sukker
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. tørrede hibiscus
Sådan gør du
  1. Hæld 1 l mælk op i en skål med 200 g havrefras. Lad det trække overdækket på køl i 60 min. Si mælken fra havrefrasen.
  2. Hæld piskefløde og mælk i den mælk der har trukket så du har ialt 1 liter mælk med smag af havrefras. Kasser havrefrasen.
  3. Pisk en æggesnaps af æggeblommer, sukker og salt.
  4. Varm mælk op til kogepunktet, i en gryde og vend den i æggesnapsen. Rør rundt og hæld den tilbage i gryden. Legér ismassen over svag varme og køl den af.
  5. Kom ismassen i en ismaskine og frys den til is. (Du kan også komme ismassen i en form og fryse den til is deri. Her tages den op i god tiden inden servering.)
  6. Server Havrefras is med knust Havrefras og tørret hibiscus.

 

 

Havrefras is med knust Havrefras or tørret hibiscus. En helt ny måde at anvende Havrefras på. Virkelig lækker og meget flot isdessert servering.

Der findes jo næsten ikke noget mere lækkert, end hjemmelavet flødeis.

Den her hjemmelavede flødeis smager virkelig lækkert. Sød og cremet med et strejf af Havrefras.

Isen er lavet på en klassisk iscreme af fløde, æggeblommer og sukker. Men du kan jo variere opskriften lige som du synes. Med vanilje, chokolade, bær, kaffe eller… Lige have du har og gerne vil bruge. Her sætter kun fantasien grænser.

 

Den vil vække begejstring på dessertbuffeten i kantinen eller som desserservering i restauranten.

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til dine dessertserveringer og nye måder at lave is på.