Energi pr- portion – 1142,3 KJ 272 kcal
Protein – 3,5 g
Kulhydrat – 15,9 g
Fedt – 21,5 g

DGF Hindbær Marmelade
Varenr.: 151517
10 spsk. Den gamle Fabrik Marmelade Hindbær | |
1 l piskefløde (eller ½ mælk & ½ piskefløde) | |
1 vaniljestang, marv herfra | |
12 æggeblommer | |
130 g sukker | |
500 g friske bær | |
75 g chokoladedrys | |
frisk mynte |
1. | Fremgangsmåde |
2. | Kom piskefløde og vaniljemarv i en gryde og bring den til kogepunktet. |
3. | Pisk æggeblommer og sukker luftigt i en stor skål. |
4. | Hæld den varme flødemasse over i skålen imens du rører i den. |
5. | Kom Den Gamle Fabrik Marmelade Hindbær i bunden af crème brûlée form. Hæld flødemassen oveni. |
6. | Bag crème brûlée i ovnen ved ca. 125 °C i 35-40 min. til de er let dirrende i midten. |
7. | Køl dem helt af. Hæld et tyndt lag sukker på crème brûléen og karamelliser den med en crème brûlée brænder (alternativt under grill eller salamander). |
8. | Servér Hindbær crème brûlée med friske bær, chokoladedrys og mynte. |
Energi pr- portion – 1142,3 KJ 272 kcal
Protein – 3,5 g
Kulhydrat – 15,9 g
Fedt – 21,5 g
DGF Hindbær Marmelade
Varenr.: 151517