Ingredienser

10 spsk. Den gamle Fabrik Marmelade Hindbær
1 l piskefløde (eller ½ mælk & ½ piskefløde)
1 vaniljestang, marv herfra
12 æggeblommer
130 g sukker
500 g friske bær
75 g chokoladedrys
frisk mynte

Sådan gør du

1.Fremgangsmåde
2.Kom piskefløde og vaniljemarv i en gryde og bring den til kogepunktet.
3.Pisk æggeblommer og sukker luftigt i en stor skål.
4.Hæld den varme flødemasse over i skålen imens du rører i den.
5.Kom Den Gamle Fabrik Marmelade Hindbær i bunden af crème brûlée form. Hæld flødemassen oveni.
6.Bag crème brûlée i ovnen ved ca. 125 °C i 35-40 min. til de er let dirrende i midten.
7.Køl dem helt af. Hæld et tyndt lag sukker på crème brûléen og karamelliser den med en crème brûlée brænder (alternativt under grill eller salamander).
8.Servér Hindbær crème brûlée med friske bær, chokoladedrys og mynte.

Energi pr- portion – 1142,3 KJ 272 kcal

Protein – 3,5 g

Kulhydrat – 15,9 g

Fedt – 21,5 g

DGF Hindbær Marmelade

Varenr.: 151517