Ingredienser

10 rødløg
¼ dl. salt
1½ dl. hakket persille
1¼ kg. hakket oksekød 8-12%
Salt, peber
750 g. grov baguette eller french hotdog-brød
Sprød salat
500 g. Bähncke Agurke Relish

Sådan gør du

1.Skær rødløget i tynde skiver og bland med salt. Sæt det til afdrypning 10 min. i en sigte, skyl saltet af og dup dem tørre. Bland rødløget med persille. Form kødet til en pølse, krydr med salt og peber og steg den ca. 8 min. til den er gennemstegt. Lun og flæk brødet som til en hotdog. Fyld det med salat, oksekød, Bähncke Agurke Relish og rødløg.

Energi pr. portion – 2181 KJ

Protein – 27%

Kulhydrat – 28%

Fedt – 45%

Bähncke Agurkerelish

Varenr.: 150624