Ingredienser

1600 g salsasauce (f.eks chunky salsa fra santa maria)
500 g Anamma Vego Fars
20 tacoskaller
350 g rødkål
2 avokado
300 g majs
2 rødløg (300 g)
2 røde chilier
50 g sesam
2 limes
koriander

Sådan gør du

1.Opvarm salsasauce i en gryde sammen med Anamma Vego Fars, til det når temperatur på min. 70 grader.
2.Lun tacoskallerne i ovnen ved 200 grader i ca. 3-5 min.
3.Anret tacoskaller med Anamma Vego salsasauce, fintsnittet rødkål, avokadostykker, majs, rødløg, chili, sesam, limeskiver og friske koriander.
4.Tip: Server evt. tacos med Bähncke Chili Mayo eller cremefraiche. (Så bliver serveringen dog vegetarisk og ikke vegansk.)

155468 Anamma Vego Fars 3kg

151006 Beauvais Herregårds Rødkål 5kg