Ingredienser

2 dl Bähnche Dijonsennep
4 spsk. wasabi
2 spsk. limesaft
2 dl solsikkeolie
1 spsk. soya
1 ds. Bähncke Økologiske Sorte Kikærter
1 ds. Bähncke Økologiske Cannelloni Beans
1 ds. Bähncke Økologiske Kidney Beans
150 g feldsalat
2 avokadoer
150 wakame tangsalat
1 rødløg
100 g hvidløgsspirer
50 g ærteskud
50 g sort sesam
1 spsk. rosenpeber

Sådan gør du

1.Pisk en vinaigrette af Bähncke Dijonsennep, wasabi, limesaft og solsikkeolie. Smag til med soya og evt. peber.
2.Dræn kikærter, cannelloni beans og kidney beans.
3.Bland en salat af feldsalat, avokadostykker, wakame tangsalat, rødløgsringe, hvidløgsspirer og ærteskud. Kom kikærter, cannelloni beans og kidney beans på salaten. Hæld wasabivinaigretten på salaten og pynt af med sort sesam og rosenpeber.

Bähncke Dijon Sennep

Varenr.: 150682

Beauvais Økologiske Sorte Kikærter

Varenr.: 154792

Beauvais Økologiske Cannelloni Beans

Varenr.: 154405

Beauvais Økologiske Red Kidney Beans

Varenr.: 154393