Ingredienser

4 dl Bähncke Vegan Mayo
2 spsk. tahin
1 lime, saft herfra
10 Brioche burgerboller
500 g snitgrønt
10 Lecora Mungbøffer
250 g enokisvampe (shitake eller champignon)
2 rødløg
2 dl Beauvais Økologisk Ketchup
friske krydderurter

Sådan gør du

1.Rør en gomadressing af Bähncke Vegan Mayo og tahin. Smag til med soya, limesaft og peber.
2.Steg Lecora Mungbøffer på en pande eller i ovnen ved 200 grader til de er sprøde.
3.Lun briochebollerne og smør dem med gomadressing og Beauvais Økologisk Ketchup. Fyld burgeren med snitgrønt, Lecora Mungbøf, ristede enokisvampe, rødløg og friske krydderurter.

156890 Veganer mayo 2,5 kg

156438 Beauvais Økologisk Ketchup 500 g