
156914 Lecora ØKO Mung Burger (50g) 4400g

156890 Veganer mayo 2,5 kg

156438 Beauvais Økologisk Ketchup 500 g
4 dl Bähncke Vegan Mayo | |
2 spsk. tahin | |
1 lime, saft herfra | |
10 Brioche burgerboller | |
500 g snitgrønt | |
10 Lecora Mungbøffer | |
250 g enokisvampe (shitake eller champignon) | |
2 rødløg | |
2 dl Beauvais Økologisk Ketchup | |
friske krydderurter |
1. | Rør en gomadressing af Bähncke Vegan Mayo og tahin. Smag til med soya, limesaft og peber. |
2. | Steg Lecora Mungbøffer på en pande eller i ovnen ved 200 grader til de er sprøde. |
3. | Lun briochebollerne og smør dem med gomadressing og Beauvais Økologisk Ketchup. Fyld burgeren med snitgrønt, Lecora Mungbøf, ristede enokisvampe, rødløg og friske krydderurter. |
156914 Lecora ØKO Mung Burger (50g) 4400g
156890 Veganer mayo 2,5 kg
156438 Beauvais Økologisk Ketchup 500 g