fbpx

Ingredienser

2 dl Bähncke Grov Sennep
500 g pasta
1000 g kalkunbryst
500 g svampe
5 spsk. olivenolie
1000 g pak choi (eller anden kål)
50 g tørrede abrikoser
2 l hvid sauce (bechamel eller mornay)
Friske krydderurter

Sådan gør du

1.Kog pasta al dente i saltet vand.
2.Skær kalkunbryst og svampe i mindre stykker og steg dem i olivenolie i hver sin pande. Krydr med salt og peber. Steg også pak choi og halver de tørrede abrikoser.
3.Bland hvid sauce og Bähncke Grov Sennep til en sennepssauce. Varm den godt op.
4.Kom pasta, kalkun, svampe, pak choi, abrikoser i et fad og hæld den varme sennepssauce udover.
5.Server med friske krydderurter.

150681 Bähncke Grov Sennep 1 kg